Slagerij Wijnands is opgericht in 1955 door de heer Wiel Wijnands. Sinds 1977 zijn wij aangesloten bij Het Worstmakers Gilde. Slagers van Het Gilde zijn vakspecialisten in hart en nieren, die elke dag opnieuw hun kwaliteit bewijzen.

Ons motto is dan ook het leveren van constante en topkwaliteit. Het Worstmakers Gilde houdt ons hierin scherp door ieder jaar verschillende producten te keuren. Onze producten zijn al verschillende malen met het goudcertificaat bekroond. Dit geeft ons weer de motivatie om iedere dag de beste kwaliteit te blijven leveren. Daarnaast laten wij ons ieder jaar op HACCP onafhankelijk keuren wat ons een Hygiene certificaat oplevert.

Ons assortiment bestaat uit vele producten. Naast ons varkensvlees en rundvlees (wat overigens nog altijd van eigen mester komt) presenteren wij ook verschillende lekkernijen zoals: kant- en-klaar gerechten, snacks en soepen. Dus of u nou zelf wilt koken of het heel gemakkelijk wilt doen: u hoeft dan alleen het product op te warmen. Wij hebben voor elk wat wils.

Onze worstsoorten en vleeswaren komen voor 85% uit eigen productie. Daarnaast hebben wij nog een breed assortiment traiteurproducten. De topper is bij ons nog altijd de boerenmetworst. Deze wordt sinds jaar en dag op dezelfde wijze geproduceerd en de smaak wordt door velen gewaardeerd. Bij de keuring voor streekproducten kreeg de boerenmetworst de volle 100 punten.